SHOP

Geen producten in je winkelmand.

Esdoorn

Ons esdoornhout heeft een kernhout dat gelijkmatig bleek roodachtig bruin of lichtbruin is, het spinthout is wit met een roodachtige tint. Het heeft een typisch rechte korrel die soms golvend of gekruld kan zijn en een fijne, gelijkmatige textuur. De klassieke vogeloogvorm heeft bruinige stippen op een witachtige achtergrond.

Walnoot

Ons walnoothout kan variëren van lichtbruine tot donkere chocolade en paarsachtig zwart met een romig gekleurd spinthout. De enigszins open korrel is meestal recht maar kan gekruld of gegolfd zijn. Zeer duurzaam en bestand tegen verval.

Eiken

Ons eikenhout kan in kleur variëren van lichtbruin of lichtgeelbruin tot donker of lichtbruin en kan een roze tint hebben. Het hout heeft meestal een rechte, open korrel en is middelmatig tot grof van structuur. Het heeft een langere nerf dan rood eiken en vertoont daarom meer figuren, zoals wervelingen, kruispatroon, noppen en een tijgerpatroon.

Eigen keus

Heb je zelf een mooie houtsoort in gedachten? Neem per telefoon of email contact met ons op en we maken het bedje in jouw houtsoort!

KleinZwart Meubelmakers

De wereld heeft iconen nodig. Die voor iets anders kiezen. Voor deze die inspireren, creëert KleinZwart. Een meubel dat op zichzelf staat. Net als jullie kindje. Uniek.